Preparació de la carn

Un quilo de carn picada barreja de vedella i porc
5 grills d’all
4 o 5 llesques de pa de motlle
2 o 3 ous (que la carn no quedi massa flonja)
Una mica de pebre
Mitja ceba ratllada amb ratllador (que deixi anar suc)
Una mica de sal, poca
Julibert tallat molt petit (fer-ne un puny i tallar)

Barrejar-ho tot a la carn i deixar macerar

Preparació de la salsa de tomàquet

Oli a la paella
Que el tomàquet sigui APIS
2 cullerades soperes de tomàquet Solís
4 o 5 grills d’all
Incorporar-hi la meitat del julibert tallat
També, la tija tallada del julibert
Herbes de Provença
Orenga
Farigola (“Tomillo”)
3 fulles de llorer
Pebre
Romaní
Cúrcuma
Una pastilla d’Starlux

Primer posar l’all a l’oli calent fins que l’all balli i sense que es cremi
Afegir-hi la ceba
Si es vol que es fregeixi ràpid, afegir-hi una mica d’aigua
I tota la resta d’herbes