70 grams de farina 00
30 grams de sèmola Remachiatta
1 ou

5 consells:

1 ) No fer servir només farina 00. Combinar-la amb farina de sèmola Remachiatta. D’aquesta manera millorarà la consistència de la pasta.

2) Fer servir un ou per cada 100 grams de farina. Com que els ous no són tots iguals, ajustar una mica la farina segons el cas fins a aconseguir la massa desitjada.

3) Afegir un fil d’oli d’oliva verge extra. La recepta clàssica no ho preveu, però la pasta queda més elàstica i no es trenca.

4) Amassar al menys 10 minuts. Embolicar en film i deixar-la reposar al menys 30 minuts. D’aquesta manera serà més fàcil de treballar la pasta.

5) “Tirala Delicatamente”: Estira-la suaunent, enfarinant i girant la massa.

https://www.instagram.com/reel/C3u9Wdjt1cc/?igsh=MXBmazdxbWYwNGN3Yw%3D%3D