guillemcarbonell@hotmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
  • English
  • Español
  • Català
info.guillemcarbonell.cat
  • MKT Digital
    • Marketing Digital
    • Video Marketing
    • Inbound Marketing
  • Media
    • Vides de periodistes
    • ‘Media Economics’
    • Mèdias
  • Amanida d’estiu de llenties de la Mari Carmen
  • Blog
Select Page

Mofló de Sitges

by Guillem Carbonell | jul. 8, 2023 | Brioxeria | 0 comments

Ingredients

  • 250 gr. de farina de força
  • 3 gr. de sal
  • 1 ou
  • 50 gr. de sucre
  • 25 gr. llevat de forner
  • 25 gr. mantega
  • Una mica de canyella en pols
  • Aigua de tarongina (poqueta)
  • Llet (80gr. aprox)
  • 5 gr. matafaluga o anís verd
  • Per l’acabat: Anís i sucre per al final del procés

Instruccions

  1. 1. Barregem els ingredients de la massa a la panificadora, uns 7 – 8 minuts.
  2. Fem una bola amb la massa i la deixem reposar fins que dobli el seu volum, uns 45 – 60 minuts.
  3.  Li donem forma de mofló i el tornem a deixar reposar 45 minuts.
  4. Enfornem
  5.  El pintem d’anís i l’ensucrem

    Submit a Comment Cancel·la les respostes

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Entrades recents

    • Bunyols de l’Empordà Gremi Pa
    • Amanida freda de llenties de la Mari Carmen
    • Pa de Mafra (Portugal)
    • Arròs de verdures
    • Coliflor gratinada de l’àvia Remei

    Comentaris recents

      Temes

      Meta

      • Entra
      • Sindicació de les entrades
      • Sindicació dels comentaris
      • WordPress.org (en anglès)
      • Enllaços
      • Madalenes d’oli de girasol
      • Facebook
      • Twitter
      • Google
      • RSS

      Designed by Elegant Themes | Powered by WordPress