Poso tota la massa mare que tinc (uns 150 g) en un bol i l’alimento afegint-hi 75g d’aigua i 75 g de farina. És a dir, faig la prorcio del 50% aigua i farina per a la massa mare és com la se fer i em queda moooolt bo. Deprés n’agafare 150 grams de massa mare per fer el pa i deixo la resta de massa mare per al proper pa.

RECEPTA DE PA

150 g massa mare
425 farina força
225-30 aigua
Sal
Llevat

  • Barrejar farina, la massa mare, i l’aigua i amassar fins que es formi la massa.
  • Un cop formada, amassar 30 minuts aproximadament.
  • Afegir-hi la sal i amassar
  • Afegir-hi el llevat i amassar
  • Formar porcions de 500 grams
  • Funyir-les i formar pans de 500 grams o d’un quilo
  • Abans d’enfornar, mullar lleugerament la superfície del pa amb espray de regar plantes. Enfarinar lleugerament la superfície i fer la marca