Recepta 1:

350 gr de farina
Mitja cullerada de postre de sal
60 grams de sucre
12 grams de llevat de pa
Dos ous (aprox 100 grams)
100 grams de llet (o d’aigua)
80 grams de mantega tova
Panses o pepites de xocolata per decorar

Barrejar la farina, la sal i el sucre.
A banda, barrejar el llevat i els ous.
Barrejar-ho tot i incorporar-hi la llet i la mantega.
Amassar a un robot durant 10 minuts.
Formar una bola, posar-hi les panses o xocolates com a ulls i deixar-la reposar en un bol durant dues hores, si pot ser tapat per film de plàstic.
Formar les figures i deixar-les reposar durant una hora, si pot ser tapat per film de plàstic.
Pintar amb el rovell d’ou.
Enfornar a 180 graus durant 20 minuts.
Deixar-ho refredar en una graella.
Els productes de forn, com ara stollen, galetes de mantega, ulls de torró i rotllos Hilda requereixen molt de temps i de mà d’obra. 

1 TL Salz = Teelöffel = Cullera de te = uns 5 grams

Rezepte, die mehr Zeit brauchen
Zeitaufwendig und arbeitsintensiv sind Backwaren wie Stollen, Spritzgebäck, Nougataugen und Hilda-Brötchen. Lebkuchen sind auch ungeeignet, wenn es schnell gehen soll, da die Teige erst lagern müssen, um Aroma zu bilden, bevor sie gebacken werden können