
PRIMER REPÒS
Ingredients per al primer empast:
500 grams de farina 00 (de força 400-450)
350 gr de Massa Mare
125 gr de rovell d’ou
175 gr aigua
160 gr mantega
160 gr sucre
Amassar tots els ingredients i deixar fermentar fins que tripliquin el seu volum inicial.
SEGON REPÒS
Ingredients per a la segona massa:
625 gr de farina 00 (de força 400-450)
1470 gr de la primera massa fermentada
220 gr sucre
145 gr rovell d’ou
200 gr aigua
15 gr sal
350 gr gotes de xocolata (o panses, nabius i orellanes / orejones d’albercoc)
100 gr pell de taronja confitada
200 gr mantega
Barrejar 5 minuts a primera velocitat la farina + aigua + sucre + rovell + primera massa
I 15 minuts més en segona velocitat
Afegir la sal i la mantega i amassar fins que la massa sigui òptima (prova del vel)
Afegir la xocolata i la taronja (o panses, nabius i orellanes / orejones d’albercoc) fins que quedin ben repartits
TERCER REPÒS
Dividir en peces de 500 gr i deixar reposar 45 minuts
QUART REPÒS
Formar en motlles de Colomba i deixar reposar de 8 a 12 hores


Comentaris recents