INGREDIENTS

> Un quilo de patatas bullides
> Tres o quatre ous
> Un pebrot verd
> Un quart de pebrot vermell
> Tonyina i el seu oli
> Ceba
> Tomàquet tallat
> Olives
> Dos grans d’all
> Pastanagues

> Vinagreta sense llimona


COM ES FA?

Primer es bullen les patates amb pell.
Es deixen refredar i es pelen.
Es deixen refredar encara més, fins que estiguin fredes.
Les patates fredes es tallen en pla.

Després es bullen els ous fins que quedin durs.

Es talla  en trossos petits la ceba, el tomàquet, el pebrot verd, el pebrot vermell i els alls.
 

Es prepara la vinagreta i es ben barreja tot:

  • Ceba
  • Tomàquet
  • Pebrot vermell
  • Pebrot verd
  • Pastanaga
  • Tonyina (o cavalla o sardines)
  • Una mica de suc de llimona (opcional i potser amb les patates millor que no)
  • Una mica d’oli
  • All trinxat
  • 3 ous durs
  • Olives
  • Una mica de sal

Es ben barregen les patates ja tallades i la vinagreta. Es decora amb els ous durs tallats, com a la fotografia.