
- 1 quilo de carn de vedella per a Fricandó
- Farina per enfarinar la carn
- Ceba
- Una fulla de llorer
- All
- Muixernons o Bolets
- Julibert
- Herbes de Provença
- Una pastilla d’Avecrem
- Una mica de sucre
- Un pot de tomàquet cru Apis
Procediment:
- S’enfarina la carn sense sal.
- Es fregeix la carn ràpid, pim pam. Ja es courà després.
- Es posa l’all a ballar i abans que es cremi s’hi afegeixen tres o quatre cebes ratllades. Se sofregeix l’all i la ceba.
- Després s’hi afegeix el tomàquet i es deixa coure a foc fluix.
- S’hi afegeixen herbes de Provença (romaní no n’ha posat).
- També una cullaradeta de sucre, per tallar l’acidesa.
- I una pastilla i mitja d’Avecrem.
- S’hi afegeix una mica d’aigua.
- Es tallen els bolets (millor moixernons, sinó xampinyons).
- S’afegeixen a la salsa els bolets.
- Un cop els bolets són cuits s’hi afegeix la carn que es deixa coure poca estona perquè no quedi massa seca. Es cou ràpid.






Comentaris recents