• 1 quilo de carn de vedella per a Fricandó
  • Farina per enfarinar la carn
  • Ceba
  • Una fulla de llorer
  • All
  • Muixernons o Bolets
  • Julibert
  • Herbes de Provença
  • Una pastilla d’Avecrem
  • Una mica de sucre
  • Un pot de tomàquet cru Apis

Procediment:

  • S’enfarina la carn sense sal.
  • Es fregeix la carn ràpid, pim pam. Ja es courà després.
  • Es posa l’all a ballar i abans que es cremi s’hi afegeixen tres o quatre cebes ratllades. Se sofregeix l’all i la ceba.
  • Després s’hi afegeix el tomàquet i es deixa coure a foc fluix.
  • S’hi afegeixen herbes de Provença (romaní no n’ha posat).
  • També una cullaradeta de sucre, per tallar l’acidesa.
  • I una pastilla i mitja d’Avecrem.
  • S’hi afegeix una mica d’aigua.
  • Es tallen els bolets (millor moixernons, sinó xampinyons).
  • S’afegeixen a la salsa els bolets.
  • Un cop els bolets són cuits s’hi afegeix la carn que es deixa coure poca estona perquè no quedi massa seca. Es cou ràpid.