Com ha fet la Remei l’arròs avui, Dia del Remei

Ingredients:
7 tasses de cafè d’arròs. Clavat per a 5 persones
Dues cebes grosses
Dos grills d’all
Mig pebrot vermell dels petits!
Una mica de pebrot verd

Dos tomàquets triturats


Ha salat una safata de carn del Bonpreu amb trossos de pollastre, porc, conill i tres saltxitxes (i hi ha afegit tres daus de porc i tres trossos de pollastre extra)

Ha escalfat oli
Ha rostit la carn
Ha ratllat la ceba al màxim 
L’ha sofregit molta estona fins que ha quedat molt de color marró
Llavors hi ha afegit els dos pebrots i l’all també ratllat
I quan tot estava sofregit hi ha afegit la carn.
Ha posat a bullir un litre de caldo i mig litre d’aigua, tot junt
Amb el sofregit calent hi ha posat l’arròs i l’ha deixat coure uns tres minuts
Després hi ha llançat el 3/4 part del líquid bullint i ha deixat l’arròs 14-15 minuts coent. El caldo que quedava l’ha anat afegint, l’ha acabat afegint tot.
Un cop tancat el foc ha deixat la paella tanada perquè reposés 5 minuts
I l’ha servit