guillemcarbonell@hotmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
  • English
  • Español
  • Català
info.guillemcarbonell.cat
  • MKT Digital
    • Marketing Digital
    • Video Marketing
    • Inbound Marketing
  • Media
    • Vides de periodistes
    • ‘Media Economics’
    • Mèdias
  • Amanida d’estiu de llenties de la Mari Carmen
  • Blog
Select Page

Massa de pizza de JM

by Guillem Carbonell | oct. 5, 2024 | Sense categoria | 0 comments

Opció 1

500 gr de farina
300 gr d’aigua
Un raig d’oli
Un polsim de sal
Mig dau de llevat fresc

Amassar i deixar reposar 5 h

Si les escampes, queden primes

Opció 2

400 gr de Farina de blat de reposteria
100 gr de Farina de blat de moro
300 gr d’aigua (millor freda però no passa res si no)
1 raig d’oli
1/2 dau de llevat fresc
1 polsim de sal

 

Ho poses tot a l’amassadora i després deixes reposar unes 5h
Però si tens molta pressa pots abans (s’estira menys)

 

I per la salsa de tomàtiga:
800 gr de tomàquet de llauna
50 gr d’oli d’oliva
1 polsim de sal
30min a uns 100 graus, (que bulli) i ves remanant perquè no s’aferri.

Entrades recents

  • Bunyols de l’Empordà Gremi Pa
  • Amanida freda de llenties de la Mari Carmen
  • Pa de Mafra (Portugal)
  • Arròs de verdures
  • Coliflor gratinada de l’àvia Remei

Comentaris recents

    Temes

    Meta

    • Entra
    • Sindicació de les entrades
    • Sindicació dels comentaris
    • WordPress.org (en anglès)
    • Enllaços
    • Madalenes d’oli de girasol
    • Facebook
    • Twitter
    • Google
    • RSS

    Designed by Elegant Themes | Powered by WordPress