AllL’any 2023 vam collir olives del balcó de casa i de l’hort de Besalú! I seguint els consells de la Mari Carmen les vam macerar i van quedar boníssimes. Així és com ho vam fer.

 

Rentar les olives i posar-les uns dos mesos en aigua, canviant l’aigua cada dia.

Jo: “Dos mesos?” 
MC – “Hasta que estén dulces. No tienen que amargar”.

Posar les olives el temps suficient (aproximadament dos mesos!) en aigua, canviant l’aigua cada dia fins de deixin d’amargar. Fins que estiguin dolces. Quan deixin d’amargar afegir-hi:

  • Pebrot vermell (“el verd no!”)
  • All
  • Llorer
  • Farigola
  • Orenga
  • Pell de llimona
  • Pell de taronja
  • Sal suficient i movent-la perquè no quedi a sota

Deixar reposar unes setmanes amb totes les herbes sense caviar l’aigua i ja estarà!

I deixar-les macerar… Queden molt bones!