500 gr de farina (he posat 450 T45 i 50 T50)
300 gr d’ous (uns 6 ous)
20 gr de llevat
10 gr de sal
60 gr sucre
220 gr de mantega tova

Barrejar 3 minuts a primera velocitat la farina, els ous, la sal, el llevat i el sucre. 

Gratar amb l’espàtula els contorns interiorsd del recipient perquè no quedi farina enganxada.

Barrejar 6 minuts més tota la massa a velocitat mitjana.

Barrejar la massa 5 minuts més (primer lent i anar accelerant fins a ràpid i anar-hi incorporant la mantega en trossets.

Fer una bola, embolicar-la en plàstic i que reposi 1h a temperatura ambient.

Desgasar i tornar a formar una bola. Embolicar-la amb film i deixar-la reposar dues hores a la nevera.

Treure la massa de la nevera i deixar-la reposar 15 minuts a temperatura ambient i tornar a desgasar.

Tornar a formar però aquesta vegada ja amb forma de briox parisí o de Narbonne (4 boles dins d’un motlle de Plumcake).

Pintar amb ou i tallar la punta de les boles amb estissores.

Que reposi 2 hores i tornar a pintar-lo amb ou.

Enfornar 30 minuts. Primer a 180 i baixar-ho a 160.