“¡También muy sencillo!”

Ingredients:

Comprar “barriguera de bacallà” fresc (és la part mésbarata, va a 8 Euros!)
All
Julibert
Dos ous si hi ha poc bacallà (tres ous si n’hi ha més)
Farina (una mica, la suficient perquè la pasta quedi tova)
Res de sal!!! (“¿Cómo le vas a poner sal??? Si lo dejas en remojo para que no tenga sal!!!)

Com fer-ho?
Posar el bacallà en remull fins que li marxa la sal, més d’una nit i canviant-li l’aigua perquè no quedi salat.

Triturar el bacallà
Afegir-hi l’all i el julivert
Afegir-hi els ous
Afegir-hi la farina
Que la pasta quedi tova

Amb una cullera vas agafant cullaradetes de pasta de bunyol de bacallà

Poses oli a fregir a la paella
Hi aboques la pasta de bunyol, que de seguida s’infla.

Li dones la volta i ja està!

Queden bomíssims: “Es un bocado, Guille, de verdad, ¿eh? ¡En casa nos encanta!”